Разработали детальную инструкцию, чтобы внести яность дублирую ее сюда:
Інструкція щодо відгуків
1) Акаунтам, з яких ви пишете відгуки має бути більше 1 року. Можете використовувати свої старі акаунти, рідних, просити залишити відгук в друзів і тд.
2) Обов’язково! Завантажте додаток, зайдіть в нього, пограйте як реальний користувач і залиште позитивний відгук. Робіть дії реального користувача: - Лайкайте позитивні коментарі - Позначайте негативні коментарі як неприйнятні
3) Важливо! Відгуки повинні відповідати наступним вимогам: - Відгук повинен бути на 5 зірок - Відгук повинен містити ~150 символів (декілька речень) - Пишіть відгуки самі, проявляйте фантазію, не робіть їх одноманітними - Не повторюйте написані вами відгуки. Не копіюйте відгуки інших людей. Пишіть відгуки від різної статі, чергуйте - Не пишіть з одного акаунту відгуки на всі додатки, які у вас в роботі. Чергуйте акаунти, відслідковуйте з яких додатків у вас проходять відгуки краще. Приклад відгуку: “Я зіграв кілька ігор і відразу побачив, що прийшло повідомлення з програми. Мені надіслали бонус за три перемоги. Такої щедрості я ще не зустрічав. Дякую вам!”.
4) Пишіть російською мовою, системна мова пристрою також має бути росуїською.
5) 1 пошта (акаунт) = 1 додаток/день. Тобто не залишайте відгуки з однієї і тієї ж пошти на різні додатки протягом 1 дня.
6) Ми платимо лише після того, як відгук з’явився в Google Play. Дотримуйтесь зазначених вище пунктів, щоб знизити до мінімуму % відхилених відгуків.
7) Якщо додаток забанено, робота над ним припиняється. В таких випадках повідомте нас про це. Виконана робота за цим замовленням не оплачується.
8) Після публікації залишаємо текст відгуку та скріншот в коментарях до публікації з відповідним додатком.